Търсене

Виж профил

Вили под наем в Цигов Чарк

Вила Вайлин 1, се намира на 7км. от град Ракитово и на 2 км. от гр.Батак. Разположена сред уникална природа непосредствено до язовир Батак в Курортен комплекс Цигов Чарк. Вилата разполага с 5 спални с възможност за настаняване на 15 гости, 6 санитарни възела и напълно обзаведена кухня /хладилник, фризер, готварска печка, микровълнова фурна, кафе машина/, ТV, Wi-fi.

Вила Вайлин – Цигов чарк се отоплява с парно на пелети. Вилата разполага с обширен двор, детски кът и барбекю. В непосредствена близост има заведения за хранене, лунапарк и всички забавления, които се предлагат на язовир Батак.

Цената за 1 нощувка е 300лв. и не се влияе от броя на гостите.
Минимален престой 2 дни.
При резервация над 3 дни – отстъпка 10%

Вила Вайлин 2, се намира на 27км. от гр.Велинград в посока гр.Сърница. Разположена сред борова гора и уникална природа на вилна зона Кара тепе. В зоната няма заведения за хранене, магазини, бензиностанции.

За престой във вила Вайлин, трябва да сте си набавили необходимото и да приготвяте сами храаната си. Вила вайлин 2 може да ви предложи тишина и уют за вашата почивка, както и възможност за купон до зори. В околността може да направите незабравими разходки и да се насладите на уникалната дива и естествена природа.

Вилата разполага с 4 спални с възможност за настаняване на 12 гости, 3 санитарни възела, обширен хол и напълно обзаведена кухня / хладилник, фризер, готварска печка, микровълнова фурна, кафе машина/, ТV, Wi-fi , барбекю и детски кът.