Виж профил

Вила на язовир Сопот

Вила Мирела се намира в село Голяма Желязна, в непосредствена близост до град Троян. В момента разполага с 3 двойни стаи, от които две са спални и една с две единични легла. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел. Стаите са обзаведени и декорирани така че на гостите да им е уютно.

Къщата разполага с огромен двор, което е голямо удобство за хора с домашни любимци. На двора се намира беседка и е удобно за барбекю. Освен това има и паркоместа (септември се очаква да направим и първият етаж, които ще е напълно оборудвана кухня). На 400м се намира язовир Сопот, които е удобно място за риболов и водни спортове.

Невероятният язовир е прекрасно място за отдих, където летният сезон плажът е задължителен. Необятният на пръв поглед язовир крие голямо разнообразие от риби. В местността се намира красивата пещера Топля, която притежава уникално раздвоение и се дели на две по- малки пещери.

Разходката до там ще ви разкрие и как чудновато от нея извира бистра и студена вода, откъдето идва и водата за селото. В китното селце се намира каменната църква Св. Всях Светих. В нея може да видите иконостасът, който е най-старият паметник на църковната дърворезба в Троянско.

Свържете се със собственика