Заведение за бързо хранене „Вкусно“

Бързо хранене | Храна да дома и офиса | Делнично меню в заведение за бързо хранене Вкусно | Заведение за бързо хранене в София

Контакти


Адрес

гр.София, бул. Ломско Шосе № 79

GPS

42.728263579259, 23.300724535348

Телефон

електронна поща


Работно време

Място за реклама


Заповядайте в заведение за бързо хранене „Вкусно“ в град София – вашето място за вкусни и разнообразни готвени ястия всеки ден! Ние сме тук, за да улесним Вашия ден с богат избор от ястия, приготвени с любов и свежи продукти.

От класически български ястия до интернационални специалитети, ние се гордеем с това, че можем да задоволим всеки апетит. Нашето заведение за бързо хранене предлага различно обедно меню всеки ден.

Имате нужда от храна за вкъщи или за офиса? Няма проблем! С удоволствие ще ви предоставим нашите вкусни ястия, които можете да поръчате или вземете на място.

Заповядайте на бул. Ломско Шосе № 79 в град София и се насладете на готвени ястия, които са приготвени с любов и внимание. Ако имате нужда от повече информация или искате да направите поръчка, не се колебайте да се свържете с нас на телефонен номер 088 493 8870.

Ние предлагаме и възможността да поръчате готвената храна от нас за вкъщи или офиса. Просто се свържете с нас на телефонен номер 088 493 8870 и поръчайте своето предпочитано ястие. Ще се погрижим да ви го доставим в удобно за вас време.

Заведение за бързо хранене „Вкусно“ – бул. Ломско Шосе № 79 в град София!

Очакваме Ви!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *