Търсене

Виж профил

Фотографски услуги Стара Загора

Здравейте ! Името ми е Валя Димитрова – детски и семеен фотограф. Специализирам във фотография най-вече за Бременни, Новородени, Cake smash сесии / разбиване на торта, Семейна фотография и Детска. Занимавам се с фотография от 8 години.

Посетила съм редица курсове и обучения – групови и индивидуални за фотография, и по-специално за новородени бебчета и бременни дами. Обичам работата с деца и ми доставя удоволствие да покажа фотографията в друга светлина.

Родом съм от Стара Загора – един от най-спокойните и добре устроени градове в България! Прекрасният климат в града ми дава предпоставка за прекрасни снимки навън, които може да разгледате в Портфолиото ми. Избрах Фрея за име на работата ми, защото е богинята на любовта, щастието и пролетта. Тя е магия и се надявам фотографията, която правя, да се свързва с магичното време. Всяка една дама по време на своята бременност е прекрасна, затова и тоалетите, както и локациите, които избирам се приближават до това да бъдат едни красиви принцеси . Предлагаме рокли и аксесоари, както за мами и бременни дами, така и за малките им принцеси. За нашите татковци имаме ризи и блузки, както и малки костюмчета за малките ни герои.

Разбира се има опция и за фотосесии в студиото ми, които също може да разгледате в раздел портфолио. Добре е да се запознаете предварително с условията за провеждане на фотосесия при мен, може да прочетете за тях в дадената секция в сайта.

ЗА ВСИЧКИ ФОТОСЕСИИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СТЕ БЕЗ НАКИТИ И АКСЕСОАРИ (ОСВЕН СРЕБРО).