Търсене

Виж профил

Курсове по 3D принтиране и моделиране Стара Загора

Загорски Design е създаден в следствие на дългогодишна работа в областта на новите технологии за проектиране, моделиране и създаване на физически триизмерни обекти. Предлагаме нашите услуги в областа на 3D принтирането, 3D моделирането и проектирането на различни детайли и изделия. Провеждаме обучения по технологии за 3D принтиране и 3D моделиране. Ако имате идея за продукт, нуждаете се специфична пластмасова част, която не се открива на свободния пазар или сте си харесали готов 3D модел за принтиране, ние с удоволствие ще изпълним вашата поръчка!

Разполагаме с два 3D принтера с работни зони 200x200x300 mm, работещи по FDM (Fused Deposition Modeling) технология. Използваме разнообразни полимерни материали за принтиране, най-често PLA (щадящ природата биополимер, който препоръчваме при изработване на фигури и детайли, които не са подложени на големи натоварвания) и ABS (може би най-често срещаният полимер в нашето ежедневие). Изработваме както детайли за автомобили, зъбни колела, резервни части за инструменти, корпуси за електронни компоненти и др., така и дизайнерски фигури, архитектурни елементи, лога, ключодържатели и др.

Също така с удоволствие ще ви съдействаме при изготвяне на 3D модели, проектиране на изделия и създаване на техническа документация (чертежи). Работим с различни софтуери в зависимост от конкретната задача.

Цената при принтиране е 0.3 лв/гр. материал с ДДС (При изчисляването й се включва и използваният поддържащ материал, а минималната стойност на поръчката е 10 лв с ДДС).

При изпълняване на 3D модели или проектантски задачи цената се определя според сложността на моделираното или проектираното изделие.

Ако пък искате да се научите да работите с 3D принтери и софтуери за 3D моделиране – не се колебайте да се свържете с нас – провеждаме обучения!

Opening Hours

Понеделник

Без почивка

Вторник

Без почивка

Сряда

Без почивка

Четвъртък

Без почивка

Петък

Без почивка

Събота

Без почивка

Неделя

-

Свържете се със собственика