Търсене

Виж профил

Сладкарница Перник

Сладкарница „Захарница“ е малка семейна сладкарничка предлагаща сладки изкушения за малки и големи. Екипът ни е малък и създаден от пълни аматьори, обаче някакси нещата се получават. Получават се и то доста добре. Всичко се приготвя на място, което гарантира винаги пресни лакомства. Вкусотиите които приготвяме за вас са изпълнени с любов, страст и качествени продукти.

Асортиментът ни не е голям, но е формиран от неустоими и тотално различни един от друг вкусове, адаптирани от прашните тефтери на нашите любими баби. Често се носи лек и очарователен аромат на току що изпечени курабийки или орехови блатове, но се свиква. Заповядайте при нас и не се притеснявайте за килограмите, защото познаваме добър диетолог – ще измисли някаква отстъпка… Избрахме висок клас кафе, което ви сервираме с късметчета „Захарница“ в които има награди изненадчици. През прекрасните летни дни можете да се насладите на градината, която е подходяща за детски партита и рожденни дни.

Това, което ни прави предпочитани и обичани е възможността, всеки наш клиент да получи сладострастни преживявания на най-добра цена,
обслужване и атмосфера.

За нас няма тайни в сладкарското изкуство! В нашето заведение можете да се насладите на подбрани специалитети, направени както по традиционни рецепти, така и по новаторски технологии – торти, сладкиши, кремове, мусове, пайове, дребни сладки и др.