Търсене

Виж профил

Луксозен ресторант в полите на Витоша

Ресторант Zero Bar&Grill Ви кани съвсем скоро в своя дом, където ще предложим стилно съчетание от модерен дизайн, топла и уютна атмосфера, и прекрасно отношение към всеки гост.

Вкусната, вълнуваща и интересна храна, винаги е сред първите неща, за които клиентите мислят, когато избират ресторант. Но по-често зад решението стои доста по-комплексен микс от фактори, като обслужването, съотношението цена-качество, комфорта, напитките, локацията. а сборът от тях, може да надделее при избора на „любимия“ ресторант – този, в който бихме се върнали отново и отново.

Zero Bar&Grill разполага с капацитет от 200 места. Състои се от просторен салон и разкошна градина, изпълнена със зеленина и свежест. Разположението му в полите на Витоша, и същевременно удобната и комуникативна позиция , правят ресторанта идеалното място да избягаш от рутината, или да отпразнуваш своя специален повод.

Ухание на Неаполитански пици, пресни морски деликатеси, стилно аранжирани салати, вкусна паста, отлично барбекю и блажено удоволствие от вкуса на домашно приготвени десерти. Всичко това, придружено с чаша хубаво вино от подбраната селекция вина от цял свят, ще накара всеки гост на Zero Bar&Grill да се почувства специален.

Заложили сме на разнообразна Фюжън кухня, която съчетава най-доброто от интернационалното кулинарство. Чарът на този тип готвене е смесване на съставки от различни национални кухни, но не безразборно, а с гениален кулинарен усет.

В превод от английски „fusion” означава ‘преливане’, а в кулинарен смисъл се използва за ястия, които съчетават в себе си традиционни национални рецепти, интерпретирани по нестандартен начин. Фюжън ястията събират в себе си Запада и Изтока, класиката и импровизацията, традицията и екзотиката.