Търсене

Виж профил

Зоомагазин Банско

Магазини ZooCook съществуват от 2 години!

Предлагаме широка гама сухи и консервирани храни, продукти и всякакви консумативи и аксесоари за всички видове домашни любимци.

Ние разбираме потребностите на домашните любимци и знаем, че всеки грижовен стопанин желае да осигури най-доброто за тези така специални същества, но увлечени в динамиката на съвременния свят, често собствениците на животни не успяват да отделят време за проучване на това кои са най – качествените и подходящи храни и аксесоари за тях. Тук идва нашата роля, отностно консултирането на клиента за всичко свързано с неговият домашен любимец.

С помощта на нашият партньор и официален вносител на висококачествените брандове храни за котки и кучета Piensos Ortin и Nutrix Piu,a именно Зооборса ZooCook гр. София, предлагаме едни от най-качествените храни на нашите клиенти.

“Nutrix Piu”е изцяло натурална, използвани са екологично чисти суровини, без наличието на ГМО и вредни примеси. Всеки един продукт е създаден за да покрие изцяло нуждите на кучето. „Nutrix Piu” са единствения производител в Европа, който произвежда храна за бременни и кърмещи кучета (Fattrici).

Продуктите на PIENSOS ORTIN, са богати на протеини, витамини, минерали и мастни киселини Омега 3 и 6.

Благодарение на богатия им състав, кучето Ви ще бъде здраво и кипящо от енергия.

В ZooCook Разлог и Банско можете да намерите и топ марките: * Applaws;
* Royal Canin;
* Hill*s;

Свържете се със собственика