Търсене

Виж профил

Зоомагазин Стара Загора

В търговско отношение, идеята започна с това да се открояваме от всички останали обекти като зоомагазини. Ние предлагаме широка гама от много качествени храни, такива, които са недостъпни в онлайн платформата.

Предлагаме голям избор от ежедневни до лечебни храни за кучета и котки. Разбира се не забравяме и за нашите малки клиенти като птици и гризачи. Работим усилено с ИКА ЕООД. Най-доверените ни продукти в храните са Equilibrio, Bravery, Rinti и Reflex pet food. Ние се уверихме в качеството на тези продукти и се доказахме с благоприятното им влияние върху организма на нашите най-верни приятели.

При нас може да намерите безброй много лакомства като Pet Interest, Hills, Pet’s dessert и още много любими на Вашите кучета и котки. Също така и Versele laga за птици и гризачи.

Поддържаме голям избор от аксесоари и играчки, като акцентираме върху качеството на Kerbl Germany.

Ветеринарна амбулатория

Ние се грижим и за здравето на любимците. Предлагаме диагностика и лечение на инфекциозни, паразитни, дерматологични и вътрешни заболявания.

Профилактиката е една от най-важната тема за запазване на здравото тяло и разум на кучето и котката.

Предлагаме ваксинации и профилактични обезпаразитявания и консултации във всяка една област на ветеринарната медицина. Нашите доверени партньори са Bayer, Zoetis, Virbac, MSD, KRKA, VetExpert и още много добри доставчици в областта на ветеринарномедицински лекарства с високо доказано качество!

Нашата цел е да предоставим най-доброто на животните и най-достъпното на клиентите си! Постигнахме тази цел и продължаваме да се развиваме неуморно!

Opening Hours

Понеделник

от 09:00 до 18:00ч.

Вторник

от 09:00 до 18:00ч.

Сряда

от 09:00 до 18:00ч.

Четвъртък

от 09:00 до 18:00ч.

Петък

от 09:00 до 18:00ч.

Събота

от 10:00-14:00ч.

Неделя

Почивен ден

Свържете се със собственика