Виж профил

Зоомагазин Слънчев Бряг

Зоомагазин “Елдорадо” разполага с всичко необходимо за вашия домашен любимец. При нас можете да намерите голяма разновидност храна под всякаква форма (гранули, консерви, пауч, пастет). Разполагаме и с голяма разновидност на лакомства за малки и големи. Работим само с най – добрите и качествени марки храна за кучета и котки. Предлагаме вкусотия за всеки капризен стомах.

Аксесоарите също за нещо, без което не можем. Имаме всякакви видове, цветове и размери на кайшки, поводи, нагръдници. Модните аксесоари също не са нещо с което не разполагаме. Панделки, дрешки, гребени, четки, шампоани за всеки вид козина, както и транспортни клетки за удобство при пътуване.

Щастието на вашия домашен Любимец е важно за нас, затова  предлагаме играчки за забавления под всякакви форми, цветове и размери (топки, кокали, свирещи играчки, плюшени играчки, чесалки за зъби, въжета и др.).

Пухкавите и удобни легла са също нещо което не ни е излишно.

Заповядайте при нас и ние ще се погрижим за всички нужди и желания на вашия домашен Любимец. Потърсете ни и онлайн на нашата фейсбук страница Зоомагазин “Eldorado”, където можете да ни позвъните, да видите местоположението на магазинът, да ни пишете или да си поръчате от продуктите ни, които качване и онлайн.

Заповядайте!

Opening Hours

Понеделник

от 09:00ч. до 17:00ч

Вторник

от 09:00ч. до 17:00ч

Сряда

от 09:00ч. до 17:00ч

Четвъртък

от 09:00ч. до 17:00ч

Петък

от 09:00ч. до 17:00ч

Събота

от 09:00ч. до 17:00ч

Неделя

Почивен ден