Хлебни изделия Добрич

гр.Добрич0892 / 347 584‬‬

За нас

Бутикова пекарна  Ради Бред произвежда богат асортимент от хляб и други тестени продукти с изключително високо качество. Постигаме го чрез използването на отбрани суровини, безкомпромисно спазване на технологиите и, разбира се, много любов и желание.


В нашата пекарна се приготвят над 15 вида хляб с квас и без консерванти по традиционни и съвременни рецепти, като разнообразието гарантира задоволяването и на най-изискания вкус. Специалните брашна като спелта, ръж и лимец се внасят от Германия, Белгия и Австрия. При нас можете да откриете пълнозърнест оризов хляб с изключително ниско съдържание на глутен, както и здравословен хляб, приготвен от препоръчваните от диетолозите пълнозърнести брашна, с добавени различни семена.


В бутикова пекарна „Ради Бред” ще откриете и над 25 вида закуски, приготвени също с квас и без консерванти, като разнообразието им се допълва постоянно.


В пекарната всеки клиент може да се наслади и на уникалния вкус на домашно приготвените сладкиши, кексове, мъфини и торти, чиито съставки изцяло спазват идеята ни за високо качество и уникален вкус.


Нашето желание е хлябът, десертите и закуските, които откривате при нас, да носят вкуса на детството и спомена за истинската храна.


В „Ради Бред” ще Ви посрещнем с усмивка и внимание и ще Ви изпратим с ароматен хляб и вкусен десерт, защото за нас е привилегия да Ви имаме за наш клиент!

Пекарна Ради Бред