Строителни фирма Варна

Варна0878 / 646 677

За нас

Строителна фирма СеЯ 2016 ЕООД бе създадена през 2016 година. Обща площ на завършени обекти съставя повече от 15 000 кв метри. Работа на наша строителна компания се извършва във всички региони на р-ка България. На днешния ден компания предлага широкия спектър на услуги свързани със строителство и ремонти дейности. Специалисти на нашата компания извършват:
* Строителство
* Ремонти
* Реконструкции на сгради
* Комплексно проектиране
* Демонтаж на сгради.

 

Професионалният опит на нашите специалисти позволява да гарантираме високо качество и да извършваме пълен комплекс от услуги в сферата на строителство. Уникалността на наша работа е свързана с това, че компания СеЯ 2016 ЕООД извършва строителство и ремонти на обекти от иконом до премиум класа. Всяко строителство, ремонт или каквато и да била работа се започва първо на хартия. Фактическа работа започваме тогава когато сме напълно сигурни, че ще създадем истинско бижу за клиента. Ние не просто строим ние реализираме идея вреалност. Анализираме терен произвеждаме моделиране на бъдещия проект избираме партньори за работа. Договаряме всички детайли организираме и извършваме всички фази на строителство.

 

Предаваме ключове от обекта на клиента. Творчески подход професионализъм постоянен контрол на качество на работа от основи до предаване на ключове. Спазване на тези принципи позволява ни да оставаме надеждни и отговорни партньори. Днес сме  активна и амбициозна компания която се движи към нови височини в сферите на строителство ремонти  довършителни работи  и другите услуги които извършва наша компания. ДЕВИЗ на нашата компания е СИГУРНОСТ  и   КАЧЕСТВО Принципи на наша фирма са Уважение към клиента и неговите интереси. Отговорно отношение към работа. Култура на работа при всички фази на работа.

 

СеЯ 2016ЕООД извършва строителство и ремонти на различни строителни обекти от различна степен на сложност. А също та и предлага уникална услуга ДОМАШЕН  МАЙСТОР   Която позволява да бъде извършена на клиента работа от различно естество и сложност, а също така количество и обем на поръчка.

Сея 2016 ЕООД