3D вежди Бургас

Бургас0895 / 058 281

За нас

Поставяме на мигли от Vip Lashes Academy

При нас ще откриете екип от професионалисти, които са готови да бъдат винаги на разположение. Във Vip Lashes Adademy ще се наслагите на лукса, вниманието към детайла и отношението към клиента. При нас ще откриете богата гама от разкрасителни процедури.

 

Малка част от тях са:

ламиниране на мигли; дизайн и оформяне на вежди + боядисване; микроблейдинг на вежди, BB Glow-перманентен фон дьо тен, Анти ейдж процедури за лице;

Професионални курсове по Миглопластика, Микроблейдинг, Ламиниране на мигли, Ламиниране на мигли + Дизайн и оформяне на вежди.

 

Микроблейдинг или 3D вежди “косъм по косъм” е японски ръчен метод за рисуване на косми във веждите и е класифициран като полуперманентен грим. В сравнение с другите методи за перманентен грим обаче, той е по-лесен за контролиране, по-нежен и по-безопасен.

Пигментите, които се инжектират в кожата, се запазват видими до година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите

Безопасен ли е микроблейдингът?

Процедурата използва AC пигменти (минерални пигменти, които са нетоксични и хипоалергенни), работните условия са 100% стерилни и се съблюдават задължително хигиенни условия.

 

Какво се случва по време на самата процедура?

• Консултиране относно вашите желания и оценяване на настоящата ситуация
• Дигитално измерване на симетрията, заснемане
• Предварително скициране до достигане на 100% удовлетворение на клиента
• Тест напасване на цвета на пигмента спрямо цвета на вашата кожа и косъм)
• Резец, който отваря и подготвя вашата кожа за поставяне на пигмента
• Започване на щриховането до достигане на перфектен вид
• Процедурата е почти безболезна с минимално подуване, но може да причини леко зачервяване на кожата, което обикновено изчезва след 30 минути (няма почти никакво кървене)
• Процедурата отнема 1 – 1.5 часа
• 3 до 6 месеца след процедурата, може да се направи корекция при необходимост. Корекцията, ако е необходима, включва ретуш на косъмчета, които може би са леко избледнели.

Препоръчваме ви да изберете сертифициран специалист по японската техника-Микроблейдинг.

Услуги

* Микроблейдинг: пигменти, инструменти: калипери, линийки, моливи, държачи, ножчета

* Миглопластика: мигли, лепила, пинсети, пачове, чашки за лепило, очила за работа, помпички за въздух