За нас


Васов и син ЕООД е фирма с дългогодишен опит в преместването и транспортирането на най различни товари с камион-кранове. Фирмата започва своята дейност през 1996г основана от Валери Васов, когато закупува своя първи камион-кран, като към момента те са пет на бр. един от които е с висока проходимост. През годините екипа на Васов и син ЕООД е участвал в най различни и многобройни монтажи и премествания на машини в производството, което е допринесло за натрупването на солиден опит в сферата на премесванията.

 

Екипа на Васов и син ЕООД е съставен от висококвалифициран и отговорен персонал отнасящ се с нужното внимание в детайли към спецификата на всеки товар.

 

Фирма Васов и син ЕООД извършва транспорт, товароразтоварни и монтажни дейности на всякакъв вид машини, генератори, товарене и разтоварване на контейнери, вкарване и изкарване на машини в помещения, монтаж и демонтаж на метални конструкции, билбордове, тотеми, реклами, товароразтоварни дейности и монтажи в ниски помещения, транспорт на товари по труднодостъпни терени с високопроходим камион-кран (4x4).