Винарска изба Пловдив

гр.Пловдив0886 / 613 935

Вина

Вината с етикет Шалкенбош са изработени от внимателно подбрани и подредени грозда, които се винифицират в основната сграда на избата. След това отлежават в бъчви, направени от най-добрия френски и американски дъб. Така те се развиват с интензивен вкус и цвят, които са синоними за вината, произведени в нашите имоти.

 

Вината с етикет Еденхоф

Винарска изба Пловдив

Вината с етикет Еденхоф се произвеждат основно за европейските пазари. Те са направени в т.нар. нов световен стил, което ги прави подходящи за ранно пиене, макар, че те ще се подобрят с подходящо съхранение и стареене.


Еденхоф са вече признати от Paarl Young Wine Show, Swissair, Veritas, Wine Magazine Awards, Weinwelt - Германия.

 

Вината с етикет ISIS

Винарска изба Пловдив

Вината с етикет ISIS също се произвеждат за европейския пазар само в разфасовки 0,750мл и 5л кутия. Това са вина за всеки ден, за партита и BBQ. Те са само три вида сухо червено, сухо бяло и Розе.

 

През 2006г Винарската изба Шалкенбош е наградена с най-високата награда Biodiversity in Wine/BWI/. Целите на тази организация е да се намали допълнително загубата на застрашените растителни и животински видове в ЮАР и да се запази тяхното биологично разнообразие и да се допренесе за устойчиво производство на вино.

Винимпорт БГ ЕООД